5 Λόγοι που τα μωρά του Αυγούστου είναι ξεχωριστά

Μανούλες που πήρατε την περισσότερη ζέστη κατά το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσήνης σας ,όπου καθόλου εύκολο δεν είναι αυτό.Ήρθε η ώρα που θα δικαιωθείτε! Πάμε να δούμε!!!

Να γιατί τα μωρά του Αυγούστου είναι τόσο ξεχωριστά!

 1. Θα είναι μεγαλύτερα κατά τη γέννηση τους

Στατιστικά, τα μωρά του καλοκαιριού έχουν υψηλότερο βάρος γέννησης από τα παιδιά που έρχονται στον κόσμο τις άλλες τρεις εποχές. Αυτό συνδέονται με θετικά αποτελέσματα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, οπότε αυτό είναι καλό νέο, μαμά.

 1. Θα είναι ψηλοί στην ενηλικίωση
  Η ίδια μελέτη που διαπίστωσε ότι τα καλοκαιρινά μωρά γεννιούνται μεγάλα υποδηλώνει επίσης ότι μεγαλώνουν και είναι ψηλότερα από τους συνομηλίκους τους ως ενήλικες. Η έρευνα δείχνει ότι υπάρχει μια μόνιμη σχέση μεταξύ της έκθεσης σε βιταμίνη D που λαμβάνουν οι έγκυες μαμάδες και του ύψους των μωρών μας.
 2. Νιώθουν τυχεροί
  Μια μελέτη του 2005 διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Αυγούστου είναι πιο πιθανό να θεωρούν τους εαυτούς τους «τυχερούς» σε σύγκριση με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Φεβρουαρίου. Μόνο το 44,9% των ατόμων που γεννήθηκαν φθινόπωρο-χειμώνα ανέφεραν ότι αισθάνονται τυχεροί, ενώ το 47,9% των μωρών άνοιξη-καλοκαίρι ένιωθαν ότι η τύχη ήταν με το μέρος τους.
 3. Απλώς είναι πιο θετικοί

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η υπερθυμική ιδιοσυγκρασία (η τάση να έχουμε μια θετική, αισιόδοξη στάση) συνδέεται με τα γενέθλια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Οι θετικοί άνθρωποι μπορεί να είναι πιο πιθανό να δουν τους εαυτούς τους ως τυχερούς.

 1. Θα είναι οι νεότεροι (ή μεγαλύτεροι) στην τάξη
  Υπάρχει πολλή έρευνα για την ακαδημαϊκή επιτυχία των μωρών που γεννήθηκαν τον Αύγουστο. Πολλά από αυτά δείχνουν τα μειονεκτήματα που αντιμετωπίζουν τα γεννημένα στον Αύγουστο παιδιά καθώς μπαίνουν στην τάξη. Όπως και να έχει με θετικότητα και δυναμισμό σίγουρα θα βγούν μπροστά!

Έτσι τα γλυκά σας Λιονταράκια και Παρθενάκια είναι έτοιμα να δείξουν όλη τη λάμψη του καλοκαιριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *