Τρόποι Πληρωμής

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 60 ευρώ

Οι τρόποι πληρωμής προς την εταρεία The BabyProject είναι οι εξής:

1. Με κατάθεση μετρητών στις παρακάτω τράπεζες

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR52 0171 4330 0064 3315 1195 470
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΕΣΔΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείσθε να αναφέρεται και τον κωδικό παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού.
Τα πάσης φύσεως έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Κατά τη διαδικασία της πληρωμής, επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο.

2. Μέθοδο αντικαταβολής
Πληρωμή με την παραλαβή της  παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό κατά την παράδοση τους. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,50 ευρώ.

3. Με πιστωτική κάρτα μέσω του site μας
Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην πιστωτική κάρτα του πελάτη.Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης κ.α. Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση: SSL (secure socket layer/tsl https protocol) απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρία Baby Project δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορίασε κανέναν υπολογιστή της και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.

4. Πληρωμή στο κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στα κατάστημα μας.